петък, 31 август 2012 г.

United Colors of Origami

 Август е любимият ми месец, защото имам рожден ден и е лято :)
Много съм благодарна на верните ми приятели, които ме дариха с тази страхотна книжка и още много други красоти, усмивки и приятната си компания. С тази "Оригами енциклопедия" се чувствам вече просветена оригамена деятелка. Оказа се, че повечето неща, които правя си имат имена - видове сгъвки, форми, та дори и материалите за оригами са доста добре класифицирани. Аз без да искам съм започнала моя оригами опит с правилната хартия за обучение - амбалажната :).


Но смея да отбележа, че след дълги опити, вече стигнах до истинската оригами хартия, която има несравними качества на цвета и еластичноста.
Любимият ми източник е книжарница "Слънчоглед" 
без която нямаше да съществуват повечето мои творения. Това пликче с малки цветни листчета осигури материал за много свежи летни модели и тепърва ще участва в учебна работилница за оригами през есента в кафе-галерия "+Това"
В момента обаче на преден план е бурната подготовка на нови модели за творческия базар "Handmade Day" в гр.Пловдив на 8.09.2012г.


                               

Част от моделите са познати в други цветове, а други са съвсем пресни и вдъхновени от  "Оригами енциклопедия", от есента и от Ник Робинсън :)
...и вярвате или не, има и толкова лесни модели оригами фигурки, че дори моята котка ги прави с малко повече концентрация :).


Няма коментари:

Публикуване на коментар